Министерството на вътрешните работи планира да похарчи  лв. без ДДС

...
Министерството на вътрешните работи планира да похарчи  лв. без ДДС
Коментари Харесай

МВР наема 500 нови автомобила за 30 млн. лева

Министерството на вътрешните работи възнамерява да похарчи  лева без Данък добавена стойност за 500 броя нови автомобили за потребностите на чиновниците, осъществяващи надзор на пътното придвижване. Колите няма да се купуват, а ще се наемат за 4 години на действен лизинг, става ясно от обявлението на обществената поръчка.

В документите написа още, че 150 от неупотребяваните коли би трябвало да са с нараснала проходимост. Според техническите спецификации те ще са 4x4 с мощ на мотора най-малко 110 kW и оптималната скорост от най-малко 170 км/ч. Колите следва да са оборудвани със светлинно-звукова сигнална уредба, инсталирана на покрива. Прогнозната стойност на тези коли за 4 година е  лева

Около 2 пъти повече -  лева, ще бъдат парите за новите 350 коли, за които няма условие да са 4х4. Мощността на мотора им би трябвало да е най-малко 95 kW, a минималната оптималната скорост - 170 км/ч. Изпълнителят на поръчката е задължен още да обезпечи за своя сметка през целия интервал на оперативния лизинг " Гражданска отговорност " и " Каско " на колите.

Обществената поръчка към момента е на стадий подаване на предложения, които ще бъдат отворени на 24 август. С най-голяма тежест при възлагането на поръчката е критерият за цената. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР